The # 1 professional laboratory and supplier of health tests.

The Center for Food Intolerance integrates the most effective alternatives and modern means, so that our clients understand their health.

 

We combine the latest scientific knowledge and insights between nutrition and performance.

 

Obtaining biochemical balance in your body, for example infection-free, inflammation-free and hormonal balance, is the starting point. That is the basis of good health, from which the optimum performance and recovery capacity can be obtained.

 

This unique method and approach is based on a range of well-known scientists and experiential experts. We are aware of the self-healing ability of the body, provided it is given the right building materials. We conduct research from a different angle!/span>

 

We have extensive experience in providing insights to our clients with complicated and challenging health problems.

 

You are most welcome at the Center for Food Intolerance

Our other initiatives

WETENSCHAPPELIJK

BEWEZEN

OTTO WARBURG

OTTO WARBURG

1910

Voor zijn ontdekking en de werking kreeg hij in 1931 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde. Hij onderzocht het metabolisme van tumoren en de dissimilatie, met name bij kankercellen.

KONSTANTIN BUTEYKO

KONSTANTIN BUTEYKO

1962

In februari 1962 heeft Buteyko een octrooi gekregen voor zijn ontdekking over de behandeling van hemohypocarbia (“een tekort aan kooldioxide in de alveolaire lucht” en “de koolstoftheorie van de ademhaling”).

ROBERT F. FURCHGOTT

ROBERT F. FURCHGOTT

1998

In 1998 werd de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde toegekend aan de groep wetenschappers Robert F. Furchgott, Louis J. Ignarro en Ferid Murad.

De prijs werd toegekend naar aanleiding van de ontdekking "nitric oxide als het signalerende molecuul in het cardiovasculaire systeem".

JIM ROTHMAN

JIM ROTHMAN

2013

In 2013 kreeg hij samen met Randy Schekman en Thomas Südhof de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde voor hun ontdekkingen van het mechanisme dat het belangrijkste transportsysteem in onze cel regelt.

HEB JE VRAGEN?

Heb je een vraag of opmerkingen?
Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Je kun ons ook telefonisch bereiken op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur via 085-0653683