Het #1 professionele laboratorium en leverancier van gezondheidstesten.

Het Centrum voor Voedingsintolerantie integreert de meest effectieve alternatieven en moderne middelen, zodat onze cliënten inzicht krijgen in hun gezondheid.

 

Wij combineren de laatste wetenschappelijke kennis en inzichten tussen voeding en prestaties.

 

Biochemische balans verkrijgen in uw lichaam, denk bijvoorbeeld aan infectie-vrij en hormonale balans, is daarbij het uitgangspunt. Dat is de basis van goede gezondheid, van waaruit de optimale prestaties en herstelvermogen kunnen worden verkregen.

 

Deze unieke methode en aanpak is gebaseerd op een scala aan bekende wetenschappers en ervaringsdeskundigen. Wij gaan uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam, mits het hier de juiste bouwstoffen voor krijgt. Wij onderzoeken vanuit een andere invalshoek!

 

Wij hebben ruime ervaring met het geven van inzichten aan onze cliënten met gecompliceerde en uitdagende gezondheidsproblemen.

 

U bent van harte welkom bij het Centrum voor Voedingsintolerantie

Ons moederbedrijf

WETENSCHAPPELIJK

BEWEZEN

OTTO WARBURG

OTTO WARBURG

1910

Voor zijn ontdekking en de werking kreeg hij in 1931 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde. Hij onderzocht het metabolisme van tumoren en de dissimilatie, met name bij kankercellen.

KONSTANTIN BUTEYKO

KONSTANTIN BUTEYKO

1962

In februari 1962 heeft Buteyko een octrooi gekregen voor zijn ontdekking over de behandeling van hemohypocarbia (“een tekort aan kooldioxide in de alveolaire lucht” en “de koolstoftheorie van de ademhaling”).

ROBERT F. FURCHGOTT

ROBERT F. FURCHGOTT

1998

In 1998 werd de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde toegekend aan de groep wetenschappers Robert F. Furchgott, Louis J. Ignarro en Ferid Murad.

De prijs werd toegekend naar aanleiding van de ontdekking "nitric oxide als het signalerende molecuul in het cardiovasculaire systeem".

JIM ROTHMAN

JIM ROTHMAN

2013

In 2013 kreeg hij samen met Randy Schekman en Thomas Südhof de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde voor hun ontdekkingen van het mechanisme dat het belangrijkste transportsysteem in onze cel regelt.

HEB JE VRAGEN?

Heb je een vraag of opmerkingen?
Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Je kun ons ook via Medisch Diagnostisch Laboratorium telefonisch bereiken op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur via 085-0653683