PRAKTISCHE ZAKEN

Bloedmonsters kunnen op ieder gewenst moment afgenomen worden.

De oorzaak en het wegnemen van uw problemen kunnen vaak al in zeer korte termijn worden behaald. Natuurlijk kunnen wij geen garantie geven dat we elke oorzaak kunnen achterhalen. De screening biedt doorgaans wel een goed beeld van uw huidige gezondheidssituatie, waardoor er actief gewerkt kan worden aan uw herstel.

Natuurlijk kan in de gezondheidszorg niemand 100% zekerheid geven. De screening geeft wel een uitgebreid en nauwkeurig beeld van uw gezondheidssituatie op dat moment. Daarnaast screenen wij juist de parameters die een beeld over een langere termijn geven.

U kunt eenvoudig bij uzelf bloed afnemen door een vingerprik. In de afnamekit wordt een een bloedafnameset geleverd. Wij hebben slechts een paar druppeltjes bloed nodig voor het bloedonderzoek. U hoeft dus niet speciaal naar een prikpoli.

BESTELLEN, BETALEN EN UITSLAGEN

Alle aangeboden testen zijn professionele testen en worden in ons laboratorium ontwikkelt en onderzocht. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de testen professioneel worden uitgevoerd en de uitslagen marktconform zijn. Daarnaast is het niet alleen een kwestie van ‘testen’, maar ook het juist interpreteren van de uitslagen en het samenstellen van persoonlijk advies.

De testen worden helaas niet vergoed door de zorgverzekering, ook niet indien u een aanvullende zorgverzekering heeft.

U kunt elk product gewoon bestellen via onze webshop. Nadat wij uw gegevens en betaling hebben ontvangen, wordt de afnamekit verstuurt en uw screening ingepland in ons laboratorium.

U kunt uw bestelling annuleren zolang de screening in ons laboratorium nog niet is gestart.

Het is natuurlijk mogelijk dat u zich bedenkt. De afnamekit is om hygiënische redenen verzegeld. U kunt de verzegelde afnamekit terugsturen, en na ontvangst wordt binnen 5 werkdagen het totaal betaalde bedrag teruggestort op uw rekening. LET OP! Is de verzegeling van de screening kit verbroken? Dan brengen wij 25 euro incl. BTW kosten in rekening Deze kosten worden dan automatisch van het terug te storten bedrag ingehouden.

 U ontvangt van ons een afnamekit, met daarin alles wat u nodig heeft om de monsters naar ons retour te kunnen sturen. Door middel van duidelijke en heldere instructies kunt u eenvoudig zelf de bloedmonsters opvangen. Ook ontvangt u van ons het intakeformulier, waarop u alle informatie over uw klachten, medicijngebruik etc. kunt schrijven. De afnamekit wordt compleet met duidelijke en heldere instructies geleverd, zodat u alle monsters kunt afnemen in uw vertrouwde omgeving.

Ondanks dat u mogelijk al eerder getest bent op specifieke parameters voeren wij toch de gehele screening uit. Het is belangrijk om een zo volledig mogelijk beeld van uw gezondheid te krijgen. In veel gevallen gaat het niet om een ja/nee of positief/negatief antwoord, maar om gradaties van aanwezige stoffen of tekorten.

Zodra de uitslagen bekend zijn ontvangt u de uitslagen per e-mail. Wij versturen de uitslagen alleen naar het bij ons bekende e-mailadres!

Wij delen geen enkele persoonsinformatie of resultaten met derde partijen, ook niet op uw verzoek. Wij adviseren u echter wel om de resultaten van de screening te bespreken met uw huisarts, diëtist, behandelend arts etc.

Wij bewaren geen persoonlijke gegevens. Ieder rapport krijgt een uniek nummer. Met dit nummer kunnen wij het rapport en de uitslagen altijd terugvinden. Let wel! Een eventueel digitaal kopie van het rapport sturen wij alleen naar het bij ons bekende e-mailadres.

Heb je nog vragen?